Üvegfestő iskola? De minek?

Nekem nem lesz kevesebb a tudásom ha megosztom veled, te viszont örülni fogsz és sikeres lehetsz  ha követed a tanácsaimat és megtanulsz festeni. 

Az üvegfestő iskola kezdete….  és valóban lásd 2020.09.19 az indulás napja….ami egy nagyon régóta dédelgetett álom. Függetlenűl attól, hogy a Hobbym az üvegfestő alkotó csomagok már megjelentek és sikerrel tanulnak belőle az üvegfesteni vágyók.  Bennem is többször felmerült a kérdés, hogy van e értelme egy újabb üvegefstős tanfolyamos oldal létrehozásának.? 

Érvek és ellenérvek… két oldalt kell kezelnem, a két oldal majdnem ugynaz, tuti azt hiszik mások, hogy bolond vagyok, vagy nyomulok. 

Majd úgy döntöttem nem számít mit mondanak mások. Szeretném megosztani a tudásom azokkal akiket érdekel.  Sok sok éves tapasztalattal a hátam mögött miért ne adnám ki magamból az információkat?

Nekem nem lesz semmivel sem kevesebb, viszont másoknak örömet és sikert hozhat ha követi a tanácsaimat és megtanul festeni. 

Mellette ráadásként egy fantasztikus csapat tagja lehet akikkel erősíthetjük, segíthetjük egymást. 

Ami még fontos a számomra, hogy megosszam veled az alkotás nehézségeit a saját tapasztalataimon keresztül.  Ezért a blogba sok mindent tervezek leírni napló jelleggel, ami talán nektek is segíteni fog a mindennapokban. 

Kedves Olvasó, még nem festő vagy már festő társam! Fogadd szeretettel az Üvegfestő Iskola oldalát és nézz be minden héten, biztos találsz majd sok sok érdekességet.

Szeretettel: Orsi

Szólj hozzá!

Bejelentkezés felhasználói fiókodba