Ingyenes minikurzus

Szeretettel köszöntelek az Üvegfestő Iskola ingyenes minikurzusán!

Ennek a videósorozatnak a célja, hogy megalapozza számodra az üvegfestést. Egy kis csokorba gyűjtöttem azokat a „trükköket”,valódi tárgyakat és lehetőségeket, melyek megkönnyitík az üvegfestést és felgyorsítják a munkafolyamatot. Ezeket az ötletek már láthattad, hallhattad tőlem egy-egy videóban, ellenben együtt, csokorba szedve most először tudod megtekinteni.

Az alapok valóban nagyon fontosak, mert ezek nélkül nem fogunk stabil lábakon állni. Az évek során szerzett tapasztalataim alapján rájöttem, hogy a pici apró dolgok azok, amik nagy csodákra képesek.

Ha regisztráltál az ingyenes minikurzusta nincs más hátra csak ülj le egy kávéval, teával egy fotelba. Nézd végig kényelmesen a videókat. Ezeket a videókat bármikor visszanézheted, így akár lépésről lépésre egymás után apránként tudod beszerezni a számodra is hasznos kellékeket, vagy átrendezni , berendezni a festőkuckódat.

Az ingyenes videókurzus eléréséhez regisztrációra van szükség, amit az alábbi űrlappal tudsz megtenni. Regisztrációt és bejelentkezést követően elérhetővé válik a teljes kurzus!

Lépj tovább és élvezd az első videóanyagot!

Jelenlegi állapot
Nem jelentkeztél
Ár
Ingyenes

Bejelentkezés felhasználói fiókodba