Koponyás mécses

Nem csak koponyarajongóknak!

Koponyás mécses – online videó kurzus ami valóban mindenkinek szól.
Tudom most jön az:
– Pfúj, én nem szeretem a koponyákat!
Megértem? Hát nem egészen, mert én igen, ennek ellenére engedd meg, hogy javasoljam neked a
megfestését.

Pont 8 okom van rá, hogy miért fess koponyát!

  1. Mert ezen a mécsesen egyszerre tudod megfigyelni és elsajátítani a transparens és a pasztell technikát.
  2. Mert ezen a mécsesen színte az összes színt használjuk, tehát megláthatod és megtapasztalhatod, hogy a színek kavalkádja nem is eredményez káoszt.
  3. Mert rengeteg technikai tudást kapsz egyetlen mécses elkészítéséből.
  4. Mert a koponyák festése nem egy mindennapos dolog ezért egy kis hiány is van koponyafestőkből a piacon! VAGYIS MINDEN KOPONYÁS FESTETT MUNKÁMAT ELADOM! Ez nem vicc! Komolyan mondom. Koponyákat inkább tetoválásként készítenek az emberek, illetve pólókon tudod megvásárolni. A tetoválás drága. Vagyis egy tetováló mester nem fog festegetni mécseseket 4 x ugyanazt a mintát, meg hatalmas képeket mikor egy 20 cm es tetoválásért elkérheti a többszörösét a kép árának és időben is jobban jár. Tehát egy kis rés nekünk üvegfestőknek.
  5. Mert jó néha kilépni a komfortzónádból úgy, hogy maradhatsz a kényelmes pizsiben és házipapucsban. Egyszerűen csak a fantázia az ami szárnyal és az ecset a kezedben.
  6. Mert az a büszkeség amit érezni fogsz miután megfestetted örökre veled marad! Ez a tiéd és soha senki nem fogja elvenni tőled!
  7. Mert ha megfestetted rájössz, hogy nincs lehetetlen. Ha valami olyat festünk ami tőlünk távol áll sőt sehogy nem áll…még csak észre sem vennénk egy egyszerű hétköznapon, de mégis rászánjuk magunkat egy érzelgősebb pillanatban……Na akkor beüt az a bizonyos isteni szikra! Itt olyan megtapasztalás érkezik majd hozzánk ami felülírja az eddigi elképzeléseinket!
  8. Mert csak! Mert belebotlottam a hirdetésébe, a képébe. Mert véletlenek márpedig nincsenk. Csak az a kb 20 mp ami alatt lebeszéljük magunkat valamiről.

Egy szó mint száz!
A koponyás mécses egy ritka jó tanulós festős cucc.
Laza kontúrozás, színkeverés, pasztell technika, javítások , apró tippek ötletek.

Csapjunk bele! Kellemes alkotást kívánok!

Jelenlegi állapot
Nem jelentkeztél
Ár
€45
Kezdj hozzá

Bejelentkezés felhasználói fiókodba

Bejelentkezés form