V.Regina

“Magam is meglepődtem, hogy milyen könnyűvé vált a kontúrozás. A Lógatós technika pedig, amiről azt gondoltam, hogy soha nem fog menni, megszelídült és a barátommá vált. Most már bátran, önbizalommal nyúlok a kontúrhoz és alkalmazom a lógatós technikát. És igen a videóleckék nem csak hasznosak, de szórakoztatóak is én mindegyiket többször is megnéztem. Az 5 . lecke annyira tetszett, hogy számtalan sok rajzot, tervet készítettem a saját fantáziámból és nem volt szükségem másolásra Orsi remek instrukciói alapján!”

Kapcsolodó blogbejegyzések

K. Gabi

“A tanfolyam elkezdése óta bátrabban nyúlok a kontúr után. A lógatásos technikától már nem félek annyira. Egyre jobban megy. Orsi nagyon jól, érdekesen és érthetően magyaráz. Nagyon szórakoztatóak a videók, amellett, hogy sokat tanulhatok belőle.”

Read More »

K. Judit

“Én még két héttel ezelőtt nem gondoltam volna, hogy meg tudok festeni egy életfát, ami a csoport tagjai által festettekhez képest nagyon kezdetleges, de már a lakás dísze, és kis családom büszkén nézegeti!”

Read More »

H. Katalin

“Az a energiád, lelkesedésed annyira magàval ragadó, hogy elhiszem magamról, hogy képes vagyok megcsinálni. Mondtad, hogy nem gondolkozzak, csak fessek.Azóta is festek szinte minden nap. A profizmusod olyan energiát ad, amitől szárnyakat kap az ember.Hálás vagyok neked a segítségedért.“

Read More »

Bejelentkezés felhasználói fiókodba